1449761812_config-language Ich spreche Deutch / I speak english

Ce va ofer

Prin experiența acumulată în Germania și lucrând alături de medici foarte respectați în domeniu, am învățat că cel mai de preț lucru în această meserie este să acorzi o mare importanță lucrului bine făcut, să îi oferi pacientului încrederea și cea mai eficientă soluție la problemele cu care se confruntă.

Am adus în cabinetul meu din București tehnică și materiale ultramoderne, care oferă cele mai bune rezultate pe termen lung.

Preventie si igiena orala

preventie orala

Problemă: tartru, dinți galbeni, respirație urât mirositoare

Este știut de noi toți cât de important este să avem o igienă orală corectă și să prevenim din timp orice problemă ar putea apărea pe viitor. A preveni este mai eficient decât a trata.

În cadrul stomatologiei preventive,acordăm mare atenție  profilaxiei dentare ce  previne apariția cariei si îmbolnăvirea parodonțiului (aparatul de susținere al dintelui).

Alături de spălatul pe dinți de 2 ori/zi și de utilizarea aței dentare (duș bucal, periuțe interdentare, apă de gură etc), vă recomand îndepărtarea profesională a tartrului și a plăcii bacteriene depuse, cel puțin o dată la 6 luni.

În funcție de situația clinică, vi se va elabora un plan de profilaxie individualizat, astfel încat să puteți obține și menține un zâmbet sanătos și strălucitor.

Mai multe detalii >

Tratamente conservative si restauratoare

Tratamente conservative si restauratoare copy copy

Problemă: carii, defecte de structură ale dinților

Leziunile carioase sau alte defecte de structură ale dinților pot fi remediate cu ajutorul obturațiilor fizionomice din compozit, Inlay, Onlay sau Veneers. Vom decide împreună care este opțiunea ideală pentru dumneavoastră.

Mai multe detalii >

Endodontie

endodontie

Problemă: carii adânci (complicate), pregătiri preprotetice

Scopul tratamentului stomatologic modern este păstrarea integrității și a vitalității dentare. Întrucât acest lucru nu este întotdeauna posibil din cauza leziunilor carioase foarte mari, uneori chiar complicate(infecții pulpare și leziuni periapicale),dar și a pregătirilor preprotetice ce interesează pulpa dentară, suntem nevoiți să efectuăm un tratament riguros al sistemului canalicular dentar și, în final, obturarea acestuia.

Mai multe detalii >

Parodontologie

poza paro

Problemă: săngerări și/sau tensiune gingivală, mobilitate dentară

În cazul în care observați sângerări la periaj, tensiune gingivală sau chiar mobilitate dentară, este posibil să fiți diagnosticat cu parodontopatie marginală cronică, afecțiune cunoscută și ca parodontoză.

În cabinetul nostru acordăm maximă atenție acestei afecțiuni, ce poate conduce la pierderea timpurie a dinților.

Depistată precoce, parodontopatia poate fi tratată cu succes sau încetinită în evoluție, în funcție de stadiul în care se află.

Ca și în cazul altor afecțiuni cronice și în situația pacienților parodontopați, se impune dispensarizarea, moment când se efectuează și igienizarea profesională, ședință programată la 3-4 luni.

Mai multe detalii >

Chirurgie orala si maxilo-faciala

chirurgie

Problemă: molari de minte incluși, necesitatea implanturilor dentare ,formațiuni tumorale

În unele situații, apare necesitatea colaborării cu specialistul chirurg BMF (chirurgie buco-maxilo-facială) în cabinetul nostru, pentru a rezolva cazuri complicate, ce pot pleca de la extracția chirurgicală a molarilor de minte incluși, până la adiții osoase maxilare sau mandibulare, cu scopul de a genera o ofertă osoasă optimă inserării implanturilor dentare.

Deasemenea, acordăm maximum de atenție depistării și diagnosticării formațiunilor orale tumorale benigne sau maligne, situație cu care ne confruntăm din păcate în practica zilnică.

Mai multe detalii >

Estetica dentara

estetica dentara

Problemă: dinți strâmbi, dinți îngălbeniți, gingii problematice

Pentru a obține un zâmbet frumos, în estetica dentară sunt incluse diverse ramuri ale stomatologiei moderne, pornind de la albirea dentară, până la modificarea poziției, a formei sau a aspectului dinților și al gingiei.

Vom descoperi împreună ce anume vă nemulțumește atunci când zâmbiți și vom căuta soluția optimă adaptată situației dumneavoastră,apelând deseori la fotografie, modele de studiu și împreună cu tehnicienii nostri dentari facem simulări ale situației finale de tratament.

Mai multe detalii >

Tratamente protetice

protetica

Problemă: deficiențe ale lucrărilor dentare existente ori necesitatea producerii unor astfel de lucrări protetice

În această categorie intră o multitudine de lucrări protetice fixe, conjuncte sau mobile, lucrări ancorate pe proprii dinți sau prin intermediul implanturilor dentare. Împreună vom stabili ce tipuri de materiale alegem, în funcție de planul protetic propus și de costurile pe care acesta îl implică.

Mai multe detalii >

Pedodontie

poza pedodontie

Problemă: copiii au nevoie de îngrijire dentară, încă de la vârste foarte fragede

Este important ca pe mămicile gravide să le învățăm, încă din perioada sarcinii, cum se realizează igiena dentară a bebelușului și a copilului mic. Oferim aceste sfaturi în timpul ședințelor obișnuite de profilaxie dentară, pe care este bine ca acestea să le urmeze.

Este foarte important ca micuții să deprindă de timpuriu ritualul de periaj, urmând, ca după vârsta de doi ani, să aibă loc prima vizită la dentist, pentru acomodarea și stabilirea unei relații de încredere pe viitor.

Mai multe detalii >

Implantologie orala

implantologie

Problemă: dinți mobili sau extrași, afectați inclusiv de lucrări anterioare improprii

Atunci când proprii dinți nu mai pot fi menținuți, apelăm la implanturile dentare. Implantul dentar poate fi descris ca un șurub ce înlocuiește rădăcina dintelui, prin fixarea sa în osul maxilar. După perioada de vindecare (numită osteointegrare), ce poate dura între trei și șase luni, pe implanturi se montează coroane, punți sau proteze ca și pe proprii dinți.

Avem situații în care, cu ajutorul a 6 implanturi maxilare si 4 mandibulare,pacientul,până atunci edentat total pleacă acasă în aceeași zi cu lucrări protetice fixe provizorii, urmând o seamă de instrucțiuni necesare.

Mai multe detalii >

Ortodontie

ortodontie

Problemă: malpoziții dentare, dinți nealiniați corect

Colaborăm cu medici ortodonți pentru a putea conduce cu succes planuri dificile de tratament pentru a corecta orice anomalie dentară.

Mai multe detalii >

Pentru orice problemă întâmpinați, vă aștept cu drag în cabinetul meu.

Pentru programare, vă rog să sunați la numărul de telefon 0731.834.666, ori să îmi scrieți un email la adresa office@drflorea.ro. Dacă vă este la îndemână, îmi puteți scrie și pe whatsapp la numărul de mobil 0731.834.666