1449761812_config-language Ich spreche Deutch / I speak english

Despre mine

Sunt Oana Florea, medic dentist cu Competență Implantologie Orală, și te voi ajuta să previi și sa tratezi orice problemă din sfera sănătății și aspectului danturii tale și a copiilor tăi.

Am absolvit, in anul 2001,  Facultatea de Stomatologie din cadrul UMF “Carol Davila” din București. Am urmat cursuri internaționale de perfecționare și am profesat  timp de 6 ani, în Berlin, Germania, in Zahnarztpraxis Gerhard Knoblach, cabinet stomatologic cu tradiție de peste 35 ani în implantologie.Lucrând alături de specialiști în chirurgie și implantologie, am învățat să pun preț pe lucrul bine făcut și pe maximum respect față de pacient, experiență ce mi-a oferit șansa de a-mi practica meseria la cel mai înalt nivel.

Cabinetul din București se află în zona Aviației (metrou Aurel Vlaicu), și reprezintă locul unde sunt deosebit de încântată să întâlnesc pacienți extrem de multumiți de serviciile mele. Imi place să  ascult cu atenție ceea ce îmi comunică pacienții mei și vin în rezolvarea tututor problemelor ,cu cele mai eficiente metode de tratament.

Mi se spune de fiecare dată că am abilitatea de a comunica cu copiii si cu pacienții anxioși, în general cu oamenii, reușind să îi ajut să depășească temerile pe care le aveau  înainte de a ajunge în cabinetul meu.

Pentru cei mici, am amenajat în camera de așteptare a cabinetului meu, un spațiu al lor,unde se pot juca, citi sau colora cărți.

În plus, prefer ca în camera de așteptare pacienții să citească cărți și nu reviste, așa cum se întâmplă în majoritatea cabinetelor stomatologice. Am amenajat în acest sens  o mini-bibliotecă, de unde pacienții, adulți sau copii, pot împrumuta chiar , pentru acasă cartea dorită.

Vorbesc fluent  limba germană și limba engleză, având astfel o comunicare foarte bună cu pacienții expați sau veniți din străinătate pentru a face tratamentele dorite la mine în cabinet.

Vă aștept cu drag în cabinetul meu.

Pentru programare, vă rog să sunați la numărul de telefon +4021 796 12 42, ori să îmi scrieți un email la adresa office@drflorea.ro. Dacă vă este la îndemână, îmi puteți scrie și pe whatsapp la numărul de mobil 0731834666 .

Abia aștept să ne cunoaștem!

semnatura-dr-florea-optimized